Zlin, un oraș cu o puternică traditie în afaceri, găzduiește GASTON, o companie internațională care se mândrește cu branduri precum Kaiser Franz Josef , Giana și acum  Asia Time.

Suntem un jucător pe piața produselor alimentare neperisabile din 1991, ceea ce înseamnă că am importat și exportat produse alimentare de calitate din întreaga lume de mai bine de 25 de ani. Astăzi, birourile noastre sunt răspândite în Europa Centrală și de Est - în Slovacia, Polonia, Ungaria, Croația, România și Serbia. Responsabilitatea lor este livrarea produselor noastre pina la satisfacția deplină a clienților din aproximativ 20 de țări.

Alegem cele mai bune produse pentru tine din întreaga lume, inclusiv ulei de măsline și măsline, conserve de pește, fructe și legume sterilizate, orez, paste și multe alte produse. Produsele noastre pot fi găsite în lanțurile supermarket-urilor. De unde importăm produsele ? Importurile provin din Thailanda, Grecia, Ecuador, Filipine, Indonezia, Turcia, Spania, Portugalia, Maroc, Olanda, Italia, Bulgaria, Ungaria, Islanda, India, Vietnam, Papua Noua Guinee, Ecuador, Peru, China si altele.

Pe lângă consumatorii finali, ne concentrăm pe distribuitorii engros ,iar  mărfurile sunt furnizate partenerilor noștri în retail, catering și industrie. Datorita legăturilor de afaceri pe care le-am construit, capabilitățile noastre includ și sprijin pentru exportul propriilor produse.

Dacă sunteți interesat de cooperare, nu ezitati sa ne contactati.